Asigurarea CASCO

November 29, 2010 § Leave a comment

asigurare-cascoAsigurarea CASCO reprezinta o modalitate usoara de a beneficia se asigurarea totala a autoturismului dvs. in eventualitatea producerii unui eveniment rutier. Daca asigurarea RCA acopera doar costurile de reparatii ale autovehicului pe care dvs. l-ati afectat, asigurarea CASCO ofera protectie si autoturismului dvs.

O asigurare CASCO acopera si alte daune – masina gasita lovita in parcare, masina distrusa din alte motive etc. Valoarea asigurata de polita CASCO este una mai ridicata, de aici provenind si o valoare mai ridicata a a acestei asigurari.

Spre deosebire de RCA, polita CASCO nu este obligatorie. Desi nu este obligatoriu sa o aveti, in cazul in care autovehiculul pe care in detineti are o valoare ridicata, este bine sa aveti aceasta polita incheiata pentru el. In cazul unor eventuale probleme, dvs., ca si proprietar veti putea obtine contravaloarea defectiunilor pricinuite.

Site-ul costo.ro va ofera posibilitatea utilizarii unui calculator de CASCO. Cu ajutorul acestuia puteti vedea exact care este valoarea asigurata in cazul producerii unui eveniment neplacut, dar si suma pe care trebuie sa o platiti ca si rata. In functie de asigurator, se pot face comparatii si se poate decide care este cea mai buna optiune pentru o asigurare CASCO.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Asigurarea CASCO at Blog de asigurari - Sfaturi despre asigurarile in 2011.

meta

%d bloggers like this: